Myyntipäällikkö

Jenico Oy

Jenico Oy on Porissa toimivan Seasons HR Management Oy:n omistama yritys. Tuotamme asiakaskohtaisesti räätälöityjä rekrytointi- ja yritystason palveluita. Lisäksi konsultoimme ja kehitämme yritysten hallituksia, johtoryhmiä ja avainhenkilöitä.

Seasons HR Management Oy on laadukkaiden henkilöstövuokrauspalveluiden tuottaja. Yhteinen tahtotilamme on seuraavien vuosien aikana kasvaa merkittäväksi toimijaksi Suomessa ja kasvaa kansainvälisesti. Haemme 

                             

 

Olet aiemmin työskennellyt esimerkiksi myynnin ja aktiivisen asiakastyön johtamisessa. Katsomme myös eduksesi työkokemuksen henkilöstöalalta, yritysjohtamisesta, tai liiketoiminnan kasvun rakentamisesta.

Tehtävänäsi on työsuhteen alkuvaiheessa myydä aktiivisesti yhteistä palvelutarjontaamme uusille ja nykyisille asiakkaillemme. Saatuasi riittävän ja luotettavan tuntuman markkinoiden tilanteesta, käynnistät kasvustrategiamme operatiivisen osan. Työroolisi muuttuu myös asteittain esimies- ja johtamistyöksi.

Ihmisenä olet myyntihenkinen tiimipelaaja, dynaaminen ja operatiivinen henkilö. Sinulle on luontaista rakentaa kannattavaa liiketoimintaa, ja ymmärrät laaja-alaisesti yrityselämän erilaisia osa-alueita. Visionäärinen minäsi saa strategisen osaamisesi hereille, jolloin olet valmis rakentamaan strategiamme mukaista kehitystä.

Urakehityksen myötä voit tulosten ja näyttöjen perusteella saavuttaa myös konsernitason avainhenkilötehtävän.

Ilman alkuvaiheen aktiivisen myynti- ja asiakastyön osuutta emme näe mahdollisuuksiasi tehtävään.

Tehtävä edellyttää sinulla asennetta, taitoa ja tahtoa sekä aitoa tulosnälkää. Voit työskennellä myös osittain etänä. Hallitset myös sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomen kielen lisäksi ainakin englannin kielen.

Tiedusteluihin vastaa hallituksen jäsenet Harri Jyrkiäinen 0400 592 508 ja Matti Käkelä 044 987 9232

 

 

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Ota yhteyttä