Työnjohtaja

Ferrum Steel Oy

Ferrum Steel Oy on Seinäjoella toimiva vakavarainen, monipuolinen teräksenkäsittelijä ja alan edelläkävijä. Olemme erikoistuneet teräslevyjen ja pitkien terästen esikäsittelyyn. Strategiamme on olla alamme halutuin yhteistyökumppani. Liikevaihtomme tulee olemaan tänä vuonna noin 25 milj.€ ja työllistämme noin 120 alan osaajaa.

 

Haemme tuotannolliseen esimiestehtävään

 

              Työnjohtajaa

Sinulla on mielellään käytännön työkokemus konepajaympäristöstä tai tuotannollisesta teollisuudesta teräslevyjen, koneistusten tai hitsaamisen osaajana.

Tehtäviisi kuuluvat esimerkiksi työnjohdolliset esimiestehtävät, töiden ja tuotannon suunnittelu sekä mahdollisesti tietojesi ja taitojesi mukaan kehitystehtävät. Työssäsi käytät erilaisia CAD ja CAM-ohjelmistoja. Toimit yhteistyössä toisten työnjohtajien ja tuotannon suunnittelijoiden kanssa. Tuotantomme toimii kahdessa vuorossa ja olet esimiehenä noin 40 hengen tuotantoyksikössä.

Esimiehenä olet innostava ja haluat kehittyä alan ammattilaisena. Työtäsi ohjaavat oma-aloitteellisuus, jämäkkyys, tavoitteellisuus ja tuloksellisuus.

Ihmisenä olet aktiivisen tehokas ja tuotannolliset tavoitteet herättävät sinussa myönteistä onnistumisen nälkää. Sinulla on valmiudet työskennellä nopeatempoisen tuotantomme vaatimusten mukaisesti.

Toimi ripeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tiedusteluihin vastaa Ferrum Steel Oy:stä tuotantopäällikkö Henri Heinäheimo 0400 974 696 tai Jenico Oy:stä Patricia Aschan 040 727 2332 ja Harri Jyrkiäinen 0400 592 508.

Lähetä hakemuksesi pikemmin palkkatoivomuksineen:

Hakulomake

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Ota yhteyttä