HR-asiantuntija

10.04.2019

EHT Group Oy on teollisuuden ja voimaloiden asennusta, huoltoa ja kunnossapitoa tekevä perinteikäs yksityinen ja vakaavarainen yritys. Liikevaihtomme on yli 13 miljoonaa euroa ja työllistämme runsaat 100 henkilöä. Kasvumme yhdeksi valtakunnan johtavista toimijoista on ollut ammattitaitoisen henkilöstömme ansiota. Meille asiakkaiden tyytyväisyys on tärkeää ja haluamme jatkuvasti kehittää asiakkaidemme tyytyväisyyttä. Kasvusta johtuen haemme

HR-asiantuntijaa

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja mieluummin vastaavista tehtävistä käytännön työkokemus. Hallitset työsuhdeasioiden ja -lain lisäksi osaamisen kehittämiseen liittyviä kokonaisuuksia. Työsuhteen alussa rakennat koko yritystä käsittävän osaamisen taitokartoituksen ja siihen liittyvät kehityssuunnitelmat. Työssäsi olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja luotettava sekä ymmärrät liiketoimintalähtöisesti henkilöstön kehittämisen eri osa-alueet. Toimenkuvaan kuuluu myös oppilaitosyhteistyö. Tehtäväkenttäsi voi myös saada osaamisesi perusteella laajempia kokonaisuuksia.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä ratkaisukeskeisyyttä.

Ihmisenä olet näkemyksellinen ja haluat saavuttaa urallasi uusia ulottuvuuksia. Seuraat aktiivisesti yritysympäristön muutoksia ja sinulla on valmiuksia tutkimustietoa hyväksi käyttäen jalostaa asiat yrityksemme hyödynnettäväksi.

Tiedusteluihin vastaa Harri Jyrkiäinen Jenico Oy:stä 0400 592 508. www.jenico.fi

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään sunnuntaina 28.4.2019:

 

Lähetä meille työhakemuksesi ja CV:si hakulomakkeen avulla. Muistathan merkitä, mitä työpaikkaa haet!

Hakulomake »