Aluejohtaja

03.02.2019

Asiakkaamme on kone- ja laitossuunnitteluun erikoistunut insinööritoimisto, joka tarjoaa koneteknisiä suunnittelupalveluita teollisuudelle. Osa-alueita ovat mm. materiaalinkäsittelylaitteet, kuljettimet, siilot ja teollisuuden kunnossapitoon liittyvä konetekninen suunnittelu sekä teräs- ja ristikkorakenteiden tekninen laskenta. Yritys on myös osa kasvavaa ja kehittyvää mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnittelua sekä asiantuntija- ja projektihoitopalveluita tarjoavaa noin 600 asiantuntijaa ja noin 20 paikkakunnalla toimivaa kansainvälistyvää konsernia. Haemme Satakunnan alueelle

Aluejohtajaa

Sinulla on vuosien kone- ja laitepuolen työkokemus esimiestehtävistä ja tekninen koulutus.

Lisäksi tehtävän luonteen vuoksi aktiivien otteesi asiakkaiseen on ehdottoman tärkeä.

Hallitset asiantuntijaorganisaation palveluliiketoiminnan mahdollisuudet ja vastaat Satakunnan toimistojen tuloksesta. Sinulla on ennakkoluulottomuutta, johdonmukaisuutta ja määrätietoisuutta viedä haluttuja asioita eteenpäin. Esimiehenä olet luotettava ja ymmärrät johtamistyön olevan sinulle luonnollinen tapa huolehtia tiimisi työskentelystä kohti tavoitteita.

Yhteistyö asiakkaiden kanssa avaa sinusta todellisen maailmankansalaisen. Näet huomisen asiakastarpeet jo tänään ja neuvottelutaidoillasi saavutat vaivattomasti asiakkaiden luottamuksen. Sinulle on tärkeää onnistua yhteistyötahojen kanssa ja saavuttaa päämäärät. Vaikka kaupallinen minäsi haluaa olla yksi parhaista, pidät jalat maassa ja kunnioitat kanssaihmisiäsi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn Suomen johtavassa insinööritalossa huippuosaajien parissa. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen.

Tiedusteluihin vastaa Harri Jyrkiäinen Jenico Oy:stä 0400 592 508.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen pikemmin