Haemme pääsuunnittelijaa / projektipäällikköä

28.12.2017

Asiakkaamme on kone- ja laitossuunnitteluun erikoistunut insinööritoimisto, joka tarjoaa koneteknisiä suunnittelupalveluita teollisuudelle. Osa-alueina ovat mm. materiaalinkäsittelylaitteet, kuljettimet, siilot ja teollisuuden kunnossapitoon liittyvä konetekninen suunnittelu sekä teräs- ja ristikkorakenteiden tekninen laskenta. Yritys on myös osa kasvavaa ja kehittyvää mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnittelua sekä asiantuntija- ja projektihoitopalveluita tarjoavaa yli 500 asiantuntijaa ja noin 20 paikkakunnalla toimivaa kansainvälistyvää konsernia. Haemme Poriin

Pääsuunnittelijaa / projektipäällikköä

Hallitset laaja-alaisesti teollisuuden mekaniikka-, ja suunnitteluprojektien toteutukset. Huolehdit aikataulujen pitävyydestä ja olet asiakkaidemme yhdyshenkilönä ja heidän luottamuksensa arvoinen ammattilainen. Vaativat asiakasprojektit saavat sinut innostumaan ja työskentelet projektihenkilöstön kanssa vastaten onnistuneesta toimituksesta.

Osaamisesi on karttunut esimerkiksi: materiaalikäsittelylaiteiden, kuljettimien, siilojen, syöttimien tai teollisuuden kunnossapitoon liittyvien koneteknisten toimitusten parissa. Olet kokenut ammattilainen, ja haluat vielä saavuttaa joitakin uutta elämässäsi.

Tehtävä edellyttää myös matkustamista ja asiakkaiden kanssa toimimista. Sinulle on luontaista ratkaista alan asiantuntijana asiakkaidemme kehityshaasteita tuottaen heille nykyaikaisia teknologisia tuotannollisia sovellutuksia.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn Suomen johtavassa insinööritalossa huippuosaajien parissa. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen.

Tiedusteluihin vastaa Harri Jyrkiäinen Jenico Oy:stä 0400 592 508.