Mekaniikkasuunnittelija

26.02.2019

JPT-Industria Oy on Etelä-Pohjanmaalla toimiva ja Suomen johtava prosessitoimittaja ja maailman innovatiivisen rehuteollisuuden kehittäjä. Kone- ja laitevalmistuksen luotettavana kokonaistoimittajana meille mikään ei ole mahdotonta. Uudet uraauurtavat moduuliratkaisumme ja älykkäät kokonaisratkaisumme ovat ainutlaatuisia koko maailmassa.

Olemme rehdisti ylpeitä kotimaisista ja kansainvälisistä asiakkaistamme, jotka luottavat palvelukykyymme ja valmistustaitoomme. Yrityksenä uskomme teknologisiin oivalluksiimme ja tuotteidemme mahdollisuuksiin kotimaisilla ja globaaleilla markkinoilla.

Haluamme sinut, jolla on tekninen koulutus ja -työkokemus, meille vakituiseen työsuhteeseen

Mekaniikkasuunnittelija

Olet oma-aloitteinen, neuvottelutaitoinen, järjestelmällinen ja kykenevä työskentelemään sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Hallitset tämän päivän monipuolisen mekaniikkasuunnittelun eri vaiheet ja niihin liittyvät suunnitteluohjelmistot.

Työskentelet kotimaisten asiakkaiden lisäksi kansainvälisten asiakkaidemme kanssa. Vastaat projektien kokonaisvaltaisesta suunnittelusta ja niiden aikatauluista.

Arvostamme osaamistasi 3D-suunnittelusta, layout- ja esisuunnittelusta, lujuuslaskennasta ja valmistus- ja asennuspiirustusten tuntemuksesta sekä teknisten erittelyiden laatimisesta. Eduksi sinulle ovat myös työkokemus konepajaympäristöstä, sähkötekniikasta tai automaatiosta. Kommunikoit sujuvasti suomen kielen lisäksi englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn ja tilaisuuden työskennellä alamme innovatiivisimmassa yrityksessämme. Meillä voit halutessasi kehittyä prosessitekniikan huippuosaajaksi.

Tiedusteluihin vastaa Harri Jyrkiäinen Jenico Oy:stä 0400 592 508. www.jenico.fi

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään sunnuntaina 10.3.2019: