Projektipäällikkö - haemme asiakkaallemme

10.04.2019

Asiakkaamme on Länsi-Suomen alueella toimiva teollisuuden projektitoimittaja ja monipuolisten ammattitaitoa ja asiantuntemusta vaativien teollisuuspalveluiden tuottaja. Yritys on hyvässä kasvuvireessä ja taloudellinen asema on vakaa. Haluamme Sinut

Projektipäällikkö

yritykseemme vastaamaan kylmätekniikan osa-alueesta teollisuuteen.

Työn sisältönä on teollisuuden kylmäalan eri sovellutusten hallinta ja tuntemus. Hallitset tulosvastuullisena esimiehenä hyvin jäähdytysjärjestelmät, tilojen jäädyttämisen, jäädyttämiseen liittyvät koneet ja laitteet sekä asennukset ja järjestelmien ennakoivat huollot. Olet mukana projektitoimituksissa ja pidät aktiivisesti yhteyttä uusiin ja olemassa oleviin asiakkaisiin. Työ sisältää myös matkustamista.

Esimiehenä saat asioita tehdyksi javastaat asennusryhmän ohjauksesta, koordinoinnista ja toimitusten aikataulusta ja laadullisesta tasosta.

Sinulla on monipuolinen ja pitkäaikainen kokemus alalta sekä näyttöjä vastaavista tehtävistä. Lisäksi sinulla on tarvittavat alaan liittyvät luvat kunnossa.

Olet tunnollinen, aktiivinen ja tarkka kylmäalan osaaja. Lisäksi sinulla on halua ja asennetta työskennellä menestyvässä yrityksessä kanssamme. Työskentelytapasi on kokonaisuuksia huomioiva ja haluat olla ylpeä siitä mitä teet.

Tiedusteluihin vastaa Harri Jyrkiäinen Jenico Oy:stä 0400 592 508.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen: