B2B moniosaaja haluaa uuden työpaikan

Yksityinen henkilö hakee kauttamme uutta työtä

Hakijamme on varsinainen B2B moniosaaja

Jos yrityksessänne kaivataan tämänkaltaista osaajaa, ethän turhaa jää miettimään uuden asiantuntijan palkkaamista!

Hakijamme kaltaiset moniosaajat löytävät töitä nopeasti, joten olethan meihin yhteydessä pikimmiten.

 

Tiedustelut Patricia Aschan

Kaipaisitteko yritykseenne vahvistusta myyntiin, markkinointiin, viestintään, tai henkilöstöhallintoon? Nyt olisi oiva mahdollisuus löytää osaamista kaikkiin näihin; yhdessä paketissa!

Hakijamme on varsinainen moniosaaja, jolle on ehtinyt kertymään vankkaa työkokemusta monilta eri tehtäväaloilta. Hän on työskennellyt B2B-myynnin parissa jo yli 20 vuoden ajan, hoitaen myös markkinointia ja viestintää.

Tällä hetkellä hän toimii aluepäällikkönä ja hänen vastuualueisiinsa kuuluu mm. avainasiakkuuksien hoitaminen ja myynti. Hän on onnistunut triplaamaan asiakassalkkunsa arvon viimeisen kolmen vuoden aikana ja näin ollut isona osana yrityksen liikevaihdon kasvattamisessa. Hän kykenee itseohjautuvasti tulokselliseen työhön.

Hakijallamme on kaksi ammattitutkintoa ja tällä hetkellä hän opiskelee töiden ohella liiketoiminnan tradenomin tutkintoa. Opinnot ovat edenneet vauhdilla ja hänen pitäisi valmistua jo ensi vuonna.

Uuden koulutuksen myötä hakijamme on saanut lisää näkökulmia muun muassa henkilöstöjohtamiseen, yritystoiminnan kehittämiseen, vastuulliseen markkinointiin ja viestintään. Seuraavassa työssään hän haluaisikin päästä hyödyntämään myös näitä taitoja.

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Ota yhteyttä