Yksityinen henkilö hakee kauttamme työnantajaa

Kokenut tietoliikenneinsinööri etsii uusia haasteita

Yhteystiedot Ota yhteyttä

Tietoliikenneinsinööri etsii uusia haasteita!

Tämänkertainen hakijamme omaa saman tyylisen ajattelutavan kuin viisas kilpaurheilija; häneltä löytyy paljon kestävyyttä, hän omaa korkean työmoraaliin, eikä tuhlaa resurssejaan, vaan käyttää niitä tehokkaasti.

Koulutukseltaan hän on tietoliikenneinsinööri, AMK. Hänen osaamisalueeseensa kuuluu tietoliikenne ja johtaminen, joiden parissa hän on työskennellyt yli 25 vuotta. Nyt hakijamme etsii uusia haasteita, joissa pääsisi hyödyntämään osaamistaan ja kokemustaan keskikokoisessa tai suuressa yrityksessä, jossa tehdään joko B2B- tai B2C-myyntiä. Työn tulisi sijaita mieluiten Turusta tai lähialueilta.

Hakijamme välittää paljon työkavereistaan, samalla kun hän kykenee sopeutumaan yrityksen välttämättömiin tai määrättyihin rakenteellisiin muutoksiin. Hän ei pelkää toteuttaa uudelleenjärjestelysuunnitelmia ja olisi mielellään henkilöstöjohtajien tukena.

Hakijamme on erittäin innovatiivinen, sillä hän on tottunut löytämään ratkaisuja vaikeissakin tilanteissa vähäisillä resursseilla. Yksi hänen vahvuuksistaan on kehittää asiakaspalveluprosesseja ja sitä kautta tavoitteiden saavuttaminen. Hän uskoo kuitenkin, että tuloksiin päästään ainoastaan työskentelemällä yhdessä koko tiimin voimin.

Hänen mottonsa on: "Monien ääni voi olla voimakkaampi kuin yhden henkilön suunnitelma".

 

Lisätietoja antaa:

Patricia Aschan arkisin klo. 9-16

Puh. 040 727 2332

S-posti: patricia.aschan@seasons.fi

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Ota yhteyttä