Huipputason viestinnän ja media-alan osaaja etsii työtä Suomesta!

Yksityinen henkilö hakee kauttamme työantajaa

Huipputason viestinnän ja media-alan osaaja töihin Suomeen!

If you are looking for someone to take your communication to the next level, do not hesitate to contact us.

Jos etsitte tämänkaltaista osaajaa, olethan meihin yhteydessä pikimmiten, sillä tämänkaltaiset hakijat työllistyvät yleensä nopeasti.

Tiedustelut Patricia Aschan

Our talent is French and has dreamed of coming back to work in Finland since he came for the first time in the early 2000s, when he was still a student. Since then, he has accumulated high quality experiences in communication and media management.

After having notably been Product Manager and Marketing Engineer, he then worked as Communications Manager for more than ten years, before becoming the External Group Communications Manager of a leading international agrifood group (4,000 employees, €3 billion in turnover).

He can set up the entire communication strategy from A to Z: press relations, social networks, crisis communication, marketing strategy, media training for leaders etc.

He obviously knows all the mechanisms of the French market, and if you want to develop your business or your products on this market, he would obviously be an essential asset.

However, his knowledge can easily be exported, and he is moreover ready to try new adventures in Finland, whatever the type of company or sector of activity. For instance: work in a communication agency, in the event sector, or even in the B2B sector.

Hakijamme on ranskalainen ja hän on haaveillut paluusta töihin Suomeen siitä lähtien, kun hän ensimmäisen kerran 2000-luvun alussa tuli tänne opiskelijana. Sittemmin hän on kerryttänyt kokemustaan viestinnän ja median johtamisen parissa.

Hän on työskennellyt tuotepäällikkönä ja markkinointi-insinöörinä, jonka jälkeen hän toimi viestintäpäällikkönä yli kymmenen vuotta, ennen kuin hänestä tuli johtavan kansainvälisen maatalouselintarvikekonsernin (4 000 työntekijää, 3 miljardia euroa liikevaihtoa) ulkoisen viestinnän päällikkö.

Hän voi esimerkiksi tehdä koko viestintästrategian alusta loppuun, hoitaa lehdistösuhteita, sosiaalisia verkostoja, kriisiviestintää, markkinointistrategiaa, johtajien mediakoulutuksia jne.

Hän tuntee hyvin kaikki Ranskan markkinoihin liittyvät asiat, ja jos haluatte kehittää liiketoimintaanne tai tuotteitanne näillä markkinoilla, hän olisi erinomainen voimavara.

Hänen osaamistaan on helppo soveltaa myös muualla, ja hän on valmis ottamaan vastaan uusia haasteita Suomessa, oli yritys tai toimiala mikä tahansa. Hän voisi esimerkiksi työskennellä viestintätoimistossa, tapahtuma-alalla, tai jopa B2B-sektorilla.

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Ota yhteyttä