Yksityinen henkilö hakee kauttamme työnantajaa

Kaupallinen humanisti etsii kauttamme uusia työmahdollisuuksia!

Yhteystiedot Ota yhteyttä

Kaupallinen humanisti operatiiviseksi johtavaksi

Tällä hakijallamme on hyvin mielenkiintoinen koulutus- ja osaamistausta. Hakijamme on FM (englannin kieli), Tradenomi YAMK (liiketoiminnan kehittäminen) ja hän suunnittelee jollakin aikavälillä aloittavansa Kauppatieteiden tohtorin opinnot töiden ohella. Hakijamme etsii operatiivisen johtajan positiota, koska kyseisen roolin hektisyys, monipuolisuus ja vastuu saavat hakijan syttymään.

Urallaan hän on työskennellyt eri toimialoilla asiantuntija-, päällikkö- ja esihenkilötehtävissä. Kokemusta hänellä löytyy johtamisesta, myynnin ja sisäisien prosessien kehittämisestä, valmentamisesta, asiakaspalvelusta, myynnistä ja projektoinnista.

Hakijamme nauttii saadessaan työskennellä ympäristössä, jossa hänen osaamiseen, asiantuntemukseen ja potentiaaliin luotetaan. Hän haluaa työskennellä sellaisessa yrityskulttuurissa, jossa saa tehdä virheitä ja, jossa työntekijöitä kannustetaan parempiin suorituksiin innostamisen kautta. Hakijamme on parhaimmillaan sellaisessa yrityskulttuurissa, jossa luottamusta ei tarvitse ansaita vaan se annetaan automaationa ja, jossa työntekijöitä ei mikromanageerata.

Hakijallemme on luonteenomaista toimia systemaattisesti, ylittää tavoitteita ja olla nopeatempoinen. Hän pitää siitä, että töissä nauretaan ja hän haluaakin pitää yllä mukavaa ja viihtyisää työympäristöä. Hän on hyvin muuntautumiskykyinen, joten hän viihtyy kaikenkokoisissa yrityksissä eri toimialoilla. Hakijamme uskoo, että parhaat kehitysideat tulevat, kun pulmia ratkotaan yhteistyötä tekemällä. Esihenkilöroolissa ollessaan hän kokee, että tärkein tehtävä on auttaa tiimiä onnistumaan raivaamalla heidän tieltään mahdollisia esteitä ja innostaa heitä suoriutumaan tiiminä. 

Lisätietoja antaa:

 

Patricia Aschan arkisin klo. 9-16

Puh. 040 727 2332

S-posti: patricia.aschan@seasons.fi

 

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Ota yhteyttä