Yksityinen henkilö hakee kauttamme työantajaa

Kauppatieteiden maisteri (pääaineena laskentatoimi) haluaa uuden työn

Liiketoiminnan ja talouden laaja-alainen ammattilainen

Kauppatieteiden maisteri (pääaineena laskentatoimi) haluaa uuden työn

Hakijamme soveltuisi erinomaisesti esimerkiksi liiketoiminnan ja talouden vetäjäksi, Business Manageriksi, Business control-toimintoon, Business Development-, Revenue Management-  tai E-commerce-tehtäviin.

Nyt sinulla olisi loistava mahdollisuus saada todellinen ammattilainen tiimiisi!

Jos kiinnostuit, olethan meihin yhteydessä pikimmiten, sillä tämänkaltaiset osaajat työllistyvät usein nopeasti.

 

Tiedustelut Patricia Aschan

Tämänkertainen hakijamme on liiketoiminnan ja talouden laaja-alainen ammattilainen, jolla on yli 20 vuoden työkokemus monipuolisista työtehtävistä. Liiketoiminta- ja talousosaamisen lisäksi hakijaltamme löytyy myös erinomaista järjestelmäosaamista.

Hän on työuransa aikana ollut erilaisissa vastuullisissa tehtävissä, joiden myötä hänelle on karttunut osaamista liiketoiminnan ja talouden itsenäisestä hallinnasta sekä niiden kehittämisestä. Lisäksi hän on työskennellyt kansainvälisessä ja nopeasti muuttuvassa ympäristössä menestyksekkäästi.

Esimieskokemustakin häneltä löytyy usean vuoden ajalta, niin suorista johdettavista asiantuntijoista kuin ulkoisistakin henkilöistä. Hakijamme erityisosaamisiin kuuluvat liiketoiminnan osa-alueiden lisäksi muun muassa myynnin kehittäminen, talous ja controlling-toiminto, verkkokauppa ja -markkinointi, Revenue Management, analytiikka, datalla johtaminen ja digitaalisuus.

Hakijamme on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri (pääaineena laskentatoimi). Tämän lisäksi hän on suorittanut Business Controller-koulutusohjelman sekä SAS Revenue Management-koulutuksen. Suomen lisäksi hän hallitsee englannin kielen erinomaisesti, ruotsin hyvin ja saksaa hän ymmärtää sekä osaa kirjoittaa.

Hakijamme omaa visionäärisen luonteen, jonka avulla hän ajattelee loogisesti ja analyyttisesti sekä toimii systemaattisesti ja määrätietoisesti. Hän pystyy muodostamaan kokonaiskuvan asioista nopeasti ja luontevasti sekä hallitsee monimutkaisiakin kokonaisuuksia. Hän on tehokas ja tavoitteellinen työntekijä, joka luo kannattavuutta ja tähtää tuloksiin.

Esimiehenä hakijamme on kannustava ja välittävä. Hän huomioi yksilöt ja omaa valmentajamaisen otteen johtamiseen. Hän on saanut erinomaista palautetta sekä alaisiltaan että esimiehiltään ja on ollut erittäin pidetty työkaveri. Hakijamme on parhaimmillaan ympäristössä, jossa pääsee kehittämään ja innovoimaan. Hän motivoituu erityisesti tuloksista ja yhteisistä onnistumisista.

Vapaa-ajallaan hakijamme tykkää viettää aikaa moottoripyöräillessä, monipuolista liikuntaa harrastamalla sekä sijoittamalla.

Nyt sinulla olisi loistava mahdollisuus saada todellinen ammattilainen tiimiisi!

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Ota yhteyttä