Huippuinsinööri haluaa töihin

Yksityinen henkilö hakee kauttamme työantajaa

Huippuinsinööri hakee kauttamme uusia tehtäviä

Is your company in need of an engineer with a commercial education and an international background?

If you are interested, contact us soon, as these kinds of experts find employment quickly!

 

Olisiko teidän yrityksellänne tarvetta kansainväliselle kaupallisen koulutuksen omaavalle insinöörille?

Jos kiinnostuit, olethan yhteydessä meihin pian, sillä tämänkaltaiset osaajat työllistyvät nopeasti!

 

Tiedustelut Patricia Aschan

 

Today we are presenting you a very rich and complete profile of a foreign applicant from France with about 10 years of professional experience and a master's degree in Energy Engineering as well as an MBA.

He is speaking fluent French and English and moderately Finnish (B1 level).

He has arrived in Finland in January 2014 to work as a construction and commissioning engineer in a very important nuclear plant construction project and continued working in various entities covering the fields of Commissioning & testing as well as documentation production and management as well as documentation analysis and information dispatch.

During these past years in Finland, he has also founded his own company offering solutions to avoid food waste.

Nowadays, he is looking for a new position either on a project base or as a permanent employment, hybrid or onsite without distinction, as an engineer who has also been trained to all the economic and sales tools via his MBA.

Despite his young age, our applicant presents a large pallet of skills and top-level experience in engineering with a good spirit of entrepreneurship and creativity.

With his history in very large groups in France and in Finland, our applicant can bring you modernity and efficiency in your projects directly on site, as coordinator or as a business developer.

 

Nyt meillä esittelyssä ranskalainen hakija, joka omaa monipuolisen insinöörin kokemuksen noin 10 vuoden ajalta. Hän on kouluttautunut energiatekniikan maisteriksi ja suorittanut myös MBA-tutkinnon Ranskassa.

Hakijamme puhuu ranskaa äidinkielenään, jonka lisäksi hänellä on sujuva englannin kielitaito ja viime vuosina hän on opiskellut myös suomea, saavuttaen siinä B1-tason.

Hän on muuttanut Suomeen tammikuussa vuonna 2014 työskentelemään rakennus- ja käyttöönottoinsinöörinä tunnetussa ydinvoimalan rakennusprojektissa, jonka jälkeen hän on jatkanut työskentelyä erilaisissa yksiköissä käyttöönoton ja testauksen, dokumentaation tuottamisen ja hallinnan, sekä dokumentaatioanalyysin ja tiedon lähettämisen aloilla.

Viime vuosien aikana Suomessa hän on myös perustanut oman yrityksen, joka tarjoaa ratkaisuja ruokahävikin vähentämiseen.

Nyt hakijamme etsii uusia haasteita! Työ voi olla joko projektipohjaista tai pysyvää, hybridinä tai paikan päällä toteutettavaa insinöörin työtä. Työssään hän haluaisi myös päästä hyödyntämään MBA-tutkintoaan ja sen kautta hankittua osaamistaan muun muassa erilaisissa talous- ja myyntitöissä.

Nuoresta iästään huolimatta hakijamme on jo ehtinyt oppimaan monipuolisia taitoja ja kerryttämään huipputason kokemusta insinöörin töistä. Hänen työskentelytyyliään kuvaa hyvin yrittäjyys ja luovuus.

Hakijamme on työskennellyt suurissa organisaatioissa, sekä Ranskassa että Suomessa. Näiden kokemusten ansiosta hän toisi yritykseenne muun muassa nykyaikaisuutta ja tehokasta työskentelyotetta. Tällä hakijalla on erinomaiset valmiudet työskennellä esimerkiksi koordinaattorina tai liiketoiminnan kehittämistehtävissä.

 

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Ota yhteyttä