Vankkaa kokemusta, verkkokaupasta, myynnistä, markkinoinnista ja HR-liiketoiminnasta

Yksityinen henkilö hakee kauttamme työantajaa

Verkkokaupan, myynnin, markkinoinnin ja HR-liiketoiminnan ammattilainen etsii uusia haasteita!

Nyt sinulla olisi erinomainen mahdollisuus saada tiimiisi kokenut ja aikaansaava ammattilainen!

Jos kiinnostuit, olethan meihin yhteydessä pikimmiten, sillä tämänkaltaiset osaajat työllistyvät usein nopeasti.

 

Tiedustelut Patricia Aschan ja Harri Jyrkiäinen

Pitkän linjan verkkokaupan, myynnin, markkinoinnin ja HR-liiketoiminnan ammattilainen!

Hakijallamme on vankkaa kokemusta myynnistä, markkinoinnista ja HR-liiketoiminnasta, toimien sekä operatiivisissa tehtävissä että konsultin roolissa yli 30 vuoden ajan.

Koulutukseltaan hakijamme on alun perin ekonomi. Tämän lisäksi hän on opiskellut markkinointi-instituutissa HR-liiketoiminnan tutkinnon. Hänelle on tulleet hyvin tutuiksi etenkin erilaiset kasvu-, verkosto- ja kehitystilanteet.

Työuransa aikana hän on ollut perustamassa kahdeksaa eri autoalan yritystä ja ajanut myös kolme alas. Autoalan lisäksi hän on ollut paljon tekemisissä esimerkiksi venealan parissa. Hakijaltamme ei myöskään puutu digitaalista osaamista; hän on ollut avainasemassa esimerkiksi verkkokauppojen aloittamisessa.

Hänellä on myös yli 30 vuoden kokemus johtoryhmätyöskentelystä. Kaiken tämän kokemuksen lisäksi hän on kirjoittanut kirjan, jota käytetään jopa oppikirjana yliopistoissa.

Viime vuosina hän on tehnyt töitä yksin konsulttina ja haluaisi nyt yksin tekemisen sijaan päästä takaisin yhdessä tekemisen pariin. Löytyisikö sinun organisaatiostasi paikka tämänkaltaiselle jatkuvasti eteenpäin menevälle ammattilaiselle?

Työntekijänä hän on pedantti ja haluaa tehdä kaiken, mihin ryhtyy mahdollisimman hyvin. Hänelle on hyvin luontaista olla mukana vaikeissakin keskusteluissa ja saada äänensä kuuluviin. Luonteeltaan hän on voimakastahtoinen, mutta kuitenkin kiltti. Hän on elämässään selvinnyt suuristakin haasteista sinnikkyytensä ansiosta.

Ihmisten johtaminen on hänelle luontaista ja hän uskoo, että keskustelun kautta johtamisella päästään parhaisiin tuloksiin. Hän osaa koota hyvän tiimin ympärilleen ja saada tulosta aikaan yhdessä tiimin kanssa coachaavalla johtamisella.

Hakijamme etsii nyt uusia suuria haasteita. Hän on erittäin hyvä kriisitilanteissa, joten hän voisi työskennellä esimerkiksi isojen muutoksien parissa. Seuraavaksi hän haluaisi tehdä töitä esimerkiksi kasvun, kaupan, tai digitaalisuuden parissa. Tittelillä tai toimialalla ei ole niinkään merkitystä, mutta hän haluaa olla mukana päätöksenteossa ja luomassa jotain uutta.

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Ota yhteyttä