Kokenut insinööri etsii uusia haasteita!

Yksityinen henkilö hakee kauttamme työantajaa

Kokenut insinööri etsii uusia haasteita!

Löytyisikö sinun yrityksestäsi paikka tällaiselle kokeneelle ammattilaiselle, jolla on valmiudet aloittaa työt nopeallakin aikataululla?

Jos kiinnostuit, olethan meihin yhteydessä pikimmiten, sillä tämänkaltaiset osaajat työllistyvät usein nopeasti.

 

Tiedustelut Patricia Aschan

Kansainväistä kokemusta monelle alalle

Tänään meillä on esittelyssä hakija, joka omaa pitkän ja monipuolisen työkokemuksen. Hän on työskennellyt muun muassa mekaniikkapuolen suunnitteluinsinöörinä hoitaen tuotesuunnittelua ja alihankkijoiden auditointia sekä Kiinassa että Japanissa. Lisäksi hän on ollut suunnittelijana muovialan yrityksessä tehden suunnittelun lisäksi ostoa, hoitaen asiakasprojekteja ja toimien tuotannon teknillisenä tukihenkilönä.

Hänellä on työkokemusta myös autotehtaalla työskentelystä projektipäällikkönä, jossa hän pääsi organisoimaan työtä, tekemään projektilaskelmia ja toimimaan sekä tuotantotekniikan spesialistina että kokoonpanopuolen projektipäällikkönä. Tällöin hänellä oli 23 alaista, joten esimieskokemustakaan tältä hakijalta ei puutu!

Hakijamme on monipuolisen työuransa aikana ollut myös monenlaisissa muissa työtehtävissä, kuten asiakkuuspäällikkönä, konepajan myynnissä ja markkinoinnissa, sekä alihankinnan vastaajana. Hänen kokemuksensa on kertynyt useilta eri toimialoilta; muovi-, auto-, lääke-, elektroniikka-, sähkö-, turvallisuus-, puolustusteollisuus-, ja insinöörialoilta.

Työuransa aikana hakijamme on toiminut useiden kansainvälisten tahojen kanssa, joten kielitaitoakin häneltä löytyy. Hän puhuu sujuvasti suomen kielen lisäksi englantia ja harrastaa vapaa-ajalla myös espanjan kielen opiskelua, josta on oppinut perusteet.

Koulutukseltaan hakijamme on sähköasentaja ja sittemmin jatkokouluttautunut koneinsinööriksi, josta asiantuntija- ja työnjohtotyökokemusta on kertynyt jo yli 20 vuotta. Hän on opiskellut myös elektroniikka-asentajan tutkintoa, mutta jätti tämän kesken, kun pääsi opiskelemaan insinööriksi. Lisäksi hän on myöhemmin erikoistunut tuotteistamiseen ja käynyt turvallisuuspäällikkökoulutuksen (yritysturvallisuus). Näiden opintojen lisäksi hän on käynyt useita erilaisia kursseja täydentääkseen koulutustaan.

Vapaa-ajallaan hakijamme tykkää harrastaa 3D-printtausta, liikuntaa eri muodoissa ja sukeltamista. Hän on muutama vuosi sitten hankkinut oman 3D-printtikoneen ja suunnittelee sillä tuotteita omaan käyttöönsä harrastusmielessä

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Ota yhteyttä