Esittelyssä pitkän kokemuksen omaava liiketoiminnan ammattilainen

Yksityinen henkilö hakee kauttamme työantajaa

Kokenut ja osaava liitetoiminnan ammattilainen vapaana 

Löytyisikö teidän yrityksestänne paikka tämänkaltaiselle kokeneelle ammattilaiselle?

Jos kiinnostuit, otathan meihin yhteyttä pikimmiten, sillä hakijamme kaltaiset ammattilaiset työllistyvät nopeasti!

 

Tiedustelut Patricia Aschan

Nyt meillä on esittelyssä pitkän kokemuksen omaava liiketoiminnan ammattilainen!

Hakijallemme on kertynyt jo yli 20 vuoden kokemus myynnistä ja sen kehittämisestä, joten myynnillisyys on yksi hänen suurista vahvuuksistaan. Lisäksi hänellä on paljon kokemusta muun muassa johtamisesta, muutoksien läpiviemisestä, yritystoiminnan rakentamisesta ja ICT-alasta.

Koulutukseltaan hakijamme on tietotekniikan insinööri ja hän on myös suorittanut MBA-tutkinnon. Tässä hakijassa yhdistyvät vankka digitaalinen- ja liiketaloudellinen osaaminen.

Muutoksen ja myynnin johtaminen, tiimityö, isot kokonaisuudet, läpinäkyvyys ja sopivan rento työote ovat lähellä hakijamme sydäntä. Seuraavaksi hän haluaisi työn, jossa pääsisi haastamaan itseään ja ratkomaan asioita yhdessä tiimin kanssa.

Yrityksen tulisi olla eteenpäin menevä ja muutoshalukas, jotta hän pääsisi soveltamaan omia vahvuuksiaan. Liian stabiilissa työympäristössä ei tämän hakijan osaaminen pääse esille. Toimialalla ei ole suurta merkitystä, sillä hänen osaamisensa on varmasti sovellettavissa monille eri aloille.

Hakijallamme on kokemusta sekä isoissa että pienissä yrityksissä työskentelystä, joten tätäkin kautta hän pystyy tuomaan yritykseen monipuolisia näkökulmia.

Kielitaitoakin hakijaltamme löytyy, sillä hän puhuu suomen kielen lisäksi sujuvasti sekä ruotsia että englantia. Työn vastapainoksi hän harrastaa vapaahiihtoa, kuntosalia ja golfia, sekä mökkeilyä.

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Ota yhteyttä