Viennin huippuosaaja

Yksityinen henkilö hakee kauttamme työantajaa

Viennin huippuosaaja hakee kauttamme uusia tehtäviä

Onko yrityksesi vailla kansainvälisen liiketoiminnan kehittämisen ammattilaista, jolla on vahva myynnillinen tausta?

Jos vastasit kyllä, voit lopettaa etsimisen nyt, sillä meillä olisi tarjota sinulle pitkän ja monipuolisen kokemuksen omaava alan ammattilainen!

Olisiko yrityksesi kenties seuraava askel hakijamme työuralla? Jos kiinnostuit, otathan meihin yhteyttä pikimmiten, sillä tämänkaltaiset osaajat työllistyvät nopeasti.

 

Tiedustelut Patricia Aschan

Viennin huippuosaaja

 

Hakijamme on koulutukseltaan kone- ja rakennusalan diplomi-insinööri, joten teknistä osaamista häneltä ei puutu. Hänellä on lähes 30 vuoden kokemus kansainvälisen liiketoiminnan kehittämisestä ja myynnin edistämisestä.

Hakijamme on työskennellyt kansainvälisessä ympäristössä muun muassa perustaen Koreaan uuden yksikön ja ollen tekemisissä asiakkaiden kanssa yli 30 eri maassa. Aasian kulttuuri ja paikalliset työntekotavat ovat tulleet hänelle erittäin tutuiksi, ja hänellä on suhteita esimerkiksi Kaakkois-Aasian suuriin laivanrakennusyrityksiin.

Lisäksi hänellä on kokemusta laivanrakennus ja -suunnitteluyritysten kanssa toimimisesta Euroopassa, Iso-Britanniassa ja Aasian ja Tyynenmeren alueella. Verkostot ovat siis laajat, ulottuen useisiin eri maihin.

Tältä hakijalta ei myöskään näyttöjä puutu; hän on edistänyt myyntiä Intiassa, Kiinassa ja Koreassa, toiminut B2B-ympäristössä tarjoten konsultoivaa tukea loppuasiakkaille ja suunnitteluyrityksille auttaen heitä optimoimaan teknisiä ratkaisuja, luonut jatkuvaan markkinatutkimukseen ja analytiikkaan perustuvia strategioita, ollut mukana tuotekehityksessä ja uusien tuotteiden lanseerauksissa ja onnistuneesti rekrytoinut ja kouluttanut ihmisiä Suomessa, Etelä-Koreassa ja Kiinassa.

Hakijamme vahvuuksiin lukeutuu myös hänen erinomainen kielitaitonsa, sillä hän puhuu ja ymmärtää sujuvasti sekä suomea, englantia että venäjää.

Osallistuttuaan kolmen eri yrityksen kasvun edistämiseen, etsii hakijamme nyt uusia haasteita tiimistä, joka tarvitsee asiantuntijan, jolla on vankka kokemus kansainvälisestä myynnistä, tekninen tausta, analyyttinen ja faktapohjainen lähestymistapa sekä erinomaiset viestintä- ja neuvottelutaidot.

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Ota yhteyttä