Yksityinen henkilö hakee kauttamme työnantajaa

Tietoliikenne- ja talousalan ammattilainen etsii kauttamme uusia työmahdollisuuksia!

Yhteystiedot Ota yhteyttä

Tietoliikenne- ja talousalan ammattilainen etsii uusia haasteita

Tämänkertainen hakijamme on pitkän linjan tietoliikennealan ammattilainen! Vaikka hänellä on pitkä kokemus tietoliikennealalta, löytyy häneltä osaamista myös muille aloille. Hänellä on osaamista ja tietotaitoa muun muassa työlainsäädännöstä, organisaation ja talouden kehittämisestä sekä ihmisten johtamisesta. Hänelle on työuransa aikana tulleet hyvin tutuiksi esimerkiksi tarjouslaskenta, tarjouksien ja sopimuksien laatiminen, kilpailuttaminen ja tulosvastuussa oleminen. Talousosaaminen on hänellä siis hyvin hanskassa, ja projektijohtajuustaidotkin ovat vuosien varrella kehittyneet. Organisaatioiden kehittäminen on hänellä lähellä sydäntä ja hän osaa motivoida ihmisiä työskentelemään kohti yhteisiä tavoitteita vahvuuksien kautta.

Hakijamme kiinnostuksen kohteena on organisaation kehitystehtävät sekä ihmisten motivointi. Hän haluaisi päästä kehittämään itseään johtajana sekä innostaa muita löytämään omat vahvuudet. Hänen mielestään hyvän johtajan ei tarvitse osata aivan kaikkea motivoidakseen henkilöstöä onnistuneesti. Organisaatioissa on hyvä olla monenlaisia ja monelta alalta olevia henkilöitä, sillä silloin saa uusia ja erilaisia ideoita asioiden kehittämiseen. Viimeisimmässä työpaikassaan hän pääsi kehittämään itseään johtajana ja osallistui organisaatioiden eteenpäin viemiseen sekä ennen kaikkea ihmisten johtamiseen. Erilaisten ihmisten kanssa työskentely on hänelle luontaista ja mieluisaa.

Työntekijänä hakijamme on rauhallinen, eikä ota itselleen turhaa stressiä. Hän etsii jatkuvasti uusia ratkaisuja, jos joku ei toimi. Hän kuvailee olevansa jossain luovan ja järjestelmällisen välimaastossa tehtävästä riippuen. Johtajana hän on kuunteleva, muiden mielipiteet huomioon ottava ja hänelle on luontaista asettaa itsensä muiden kenkiin ymmärtääkseen kanssaihmisiään.

Hakijamme ihannetyöpaikka olisi mahdollisesti pienempi yritys, jossa pääsisi käyttämään vahvuuksiaan hyödyksi ja kehittämään sekä itseään että organisaatiota. Hän painottaa etenkin ihmisten ja organisaatioiden johtamista ja kehittämistä sekä tulosvastuuta. Hän haluaa haastavan työn, sillä tunnistaa, että pieni stressi työelämässä on positiivista ja auttaa saavuttamaan toivottuja tuloksia tehokkaasti.

Olisiko sinun yrityksessäsi tarvetta tämänkaltaiselle ammattilaiselle? Jos kiinnostuit, otathan meihin yhteyttä pikimmiten, sillä tämänkaltaiset osaajat työllistyvät usein nopeasti.

Lisätietoja antaa:

 

Patricia Aschan arkisin klo. 9-16

Puh. 040 727 2332

S-posti: patricia.aschan@seasons.fi

 

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Ota yhteyttä