Osaamista tarjolla vaativiin johto- tai asiantuntijatehtäviin sekä toimitusjohtajaksi

Yksityinen henkilö hakee kauttamme työantajaa

Osaamista tarjolla vaativiin johto- tai asiantuntijatehtäviin sekä toimitusjohtajaksi

Häntä kiinnostaa erityisesti vaativat johto- tai asiantuntijatehtävät aina toimitusjohtajan rooliin saakka. Palkkatyön rinnalla hän voisi toimia myös esimerkiksi konsultin tai neuvonantajan roolissa.

Jos kiinnostuit, olethan meihin yhteydessä pikimmiten, sillä tämänkaltaiset osaajat työllistyvät yleensä nopeasti.

 

Tiedustelut Patricia Aschan tai Harri Jyrkiäinen

Tänään meillä on esittelyssä pitkän työkokemuksen omaava diplomi-insinööri. Pääaineena hän on opiskellut taloustieteitä ja logistiikkaa. Diplomi-insinöörin tutkinnon jälkeen hän on lisäksi opiskellut kansainvälistä liiketoimintaa ja käynyt muita asiantuntijatyötä tukevia koulutuksia ja kursseja.

Hakijamme omaa pitkän ja monipuolisen työkokemuksen sekä pienistä että suuremmista yrityksistä. Hän on työuransa aikana kehittynyt muun muassa myynnin- ja markkinoinnin johtotehtävissä, toimitusjohtajana ja hallitusosaajana. Hän on ollut mukana erilaisissa liiketoiminnan kehitysjohtajan tehtävissä sekä ollut kasvattamassa uusia liiketoimintoja.

Hänen viimeisin työkokemuksenansa on ollut pk-yrityksen toimitusjohtajan rooli. Kyseisessä työssä hakijamme oli mukana yrityksen kansainvälisyyden kasvattamisessa, laatujärjestelmien ja prosessien kehittämisessä, yrityksen laajentamisessa, sekä sen myyntikuntoon järjestämisessä.

Kansainvälisten kokemuksiensa ansiosta hakijamme puhuu ja ymmärtää sujuvasti englantia ja saksaa, sekä hallitsee ruotsin kielen perusteet.

Asiantuntijana hän on analyyttinen, rauhallinen, joustava ja pohtiva. Johtajana hän pyrkii olemaan kannustava, sparraileva ja valmentava. Hän haluaa nähdä suuret kokonaisuudet ja pystyy menemään syvälle asioiden yksityiskohtiin. Persoonana hän on hyvin ulospäinsuuntautunut, energinen, tavoitteellinen ja omaa hyvän organisaatiokyvyn.

Työn vastapainoksi hän harrastaa luonnossa liikkumista, pyöräilyä, veneilyä ja lentämistä.

Nyt hakijamme etsii uusia haasteita! Häntä kiinnostaa erityisesti vaativat johto- tai asiantuntijatehtävät aina toimitusjohtajan rooliin saakka. Palkkatyön rinnalla hän voisi toimia myös esimerkiksi konsultin tai neuvonantajan roolissa.

Seuraava työpaikka ei ole toimiala- tai kokoluokkasidonnainen, vaan hakijamme vahvuuksia esimerkiksi kansainvälisyydessä voisi hyödyntää useilla eri toimialoilla ja usean kokoisissa yrityksissä. Perinteisen työn lisäksi hän on valmis harkitsemaan muitakin mahdollisuuksia.

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Ota yhteyttä