Toimitusjohtaja

Haemme asiakkaallemme myyntihenkistä toimitusjohtajaa

Haemme Länsi-Suomessa olevalle asiakkaallemme myyntihenkistä

Toimitusjohtajaa

Tiedusteluihin vastaa Harri Jyrkiäinen 050 539 6805 ja Patricia Aschan 040 727 2332

Tartu toimeen ja lähetä hakemukseksi sunnuntaihin 13.11.2022 mennessä.

Sinulla on jo kokemusta johtotehtävistä, sekä tehtävään soveltuva koulutus. Osaamisesi on kehittynyt alan ammattilaiseksi esimerkiksi konepajaympäristöissä tai tuotannollisessa teollisuudessa. Olet myyntihenkinen ammattilainen, joka on jo kartuttanut kokemusta myyntitehtävien parissa.

Yhteistyö asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa on sinulle luontaista, sillä työsi keskiössä tulee olemaan asiakasrajapinnassa työskentely ja toimit asiakkaiden pääasiallisena kontaktihenkilönä.

Yritysjohtajana ja esimiehenä olet innostava ja tiedät, miten motivoituneen henkilöstön avulla saavutetaan parhaat tulokset. Työtäsi ohjaavat oma-aloitteisuus, jämäkkyys, tavoitteellisuus ja tuloksellisuus.

Vastaat Yhtiön toiminnasta, myynnistä, kannattavuudesta ja motivoituneesta henkilöstöstä. Tulet myös olemaan mukana Yhtiön liiketoiminnan kehittämisessä alun perehtymisvaiheen jälkeen.

Hallitset yritysjohtajana yritys- ja työelämän pelisäännöt. Vastuullisuus, dynaamisuus ja haasteellisuus luovat sinulle sisäisen yrittäjämäisen tahtotilan saavuttaa asetetut tavoitteet.

Sinun ei tarvitse olla täydellinen, mutta sitäkin enemmän omaat erinomaisen asenteen ja olet halukas oppimaan ja kasvamaan Yhtiön mukana.

Haastatteluita tehdään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Tiedusteluihin vastaa Jenico Oy:stä Harri Jyrkiäinen 050 539 6805 ja Patricia Aschan 040 727 2332

Tartu toimeen ja lähetä hakemukseksi sunnuntaihin 13.11.2022 mennessä.

Hakulomake

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Ota yhteyttä