Hakijamme on pitkänlinjan meri- ja valmistavassa teollisuuden ammattilainen

Yksityinen henkilö hakee kauttamme työantajaa

Loistava tilaisuus palkata kokenut toimitusjohtaja 

Hakijamme on valmiina keskustelemaan uudesta työtehtävästä.

Olethan meihin nopeasti yhteydessä, sillä tämänkaltaiset osaajat työllistyvät yleensä nopeasti!

Tiedustelut Harri Jyrkiäinen

Hakijamme on pitkänlinjan meri- ja valmistavassa teollisuudessa marinoitu ammattilainen. Hän on ollut myös viime vuodet toimitusjohtajana alan yrityksessä.

Toimitusjohtajana hakijamme on vastannut yhtiön hallinnosta ja operatiivisesta johtamisesta. Hän on myös raportoinut yhtiön hallitukselle strategisista asioista, toimintasuunnitelmista ja tavoitteista.

Hakijamme on myös ihmisläheinen johtaja. Hänelle on merkityksellistä työyhteisön hyvä yhteishenki ja yhdessä tekeminen. Hän haluaisi löytää kokemustaan tai toimialoja lähellä olevia yritysvastuullisia tehtäviä.

Ennen toimitusjohtajuuttaan yhtiössä hakijamme on vastannut suunnitteluosaston johtamisesta ja sen kehittämisestä.

Koulutukseltaan hakijamme on laivanrakennusinsinööri. Suomen kielen lisäksi hänellä on kohtalainen englannin kielen taito.

Hakijamme on myös ollut eri telakkateollisuuden yrityksissä töissä. Hänen tehtävinään on ollut eritasoisia projekti- ja päällikkötason tehtäviä. Näitä ovat olleet tulosvastuulliset projektipäällikön tehtävät, ja aluepäällikön tehtävissä hakijamme vastasi alihankintayritysten koordinoinnista.

Hän on myös työskennellyt telakkayhtiössä projekti- ja varusteluinsinöörinä.

Hakijamme on myös tutustunut luovaan alaan. Hän on vastannut tuotantopäällikkönä messu- ja tapatumatuotannon johtamisesta. Luovan alan ymmärtämien on auttanut häntä myös tekemään parempia ratkaisuja meriteollisuuden palveluksessa.

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Ota yhteyttä