Yksityinen henkilö hakee kauttamme työnantajaa

Kansainvälinen juristi ja talousasiantuntija

Yhteystiedot Ota yhteyttä

Our applicant is a striker who lives to work and win!

International lawyer and financial expert at the same time – one of the finest business tacticians of the Nordics - 30 years of experience into solving complex situations – producing growth and stability in the management of large companies or corporations.

This person is looking for new challenges, preferably at international level, it could be in Middle East due to his extensive experience, thus could be located elsewhere, as long as the challenge is big and interesting.

Having worked with the biggest names of the Nordics in energy handling and production of all kinds, such as nuclear, fusion, oil based, sustainable; he is now looking for a new project where his competences can be valued.

His profound believes rely into structuration, hard work, and team building.

His motto: " Be clear with the targets and flexible with the methods."

 

Tämänkertainen hakijamme on hyökkääjä, joka elää tehdäkseen töitä ja voittaakseen!

Hakijamme on sekä kansainvälinen juristi että talousasiantuntija. Hän on yksi Pohjoismaiden parhaista bisnestaktikoista, jolla on 30 vuoden kokemus monimutkaisten tilanteiden ratkaisemisesta. Hän pystyy työpanoksellaan tuottamaan suuryrityksille tai -yhtiöille kasvua ja vakautta.

Nyt hakijamme etsii uusia haasteita, mieluiten kansainvälisellä tasolla. Työ voisi sijaita esimerkiksi Lähi-idässä hänen laajan kokemuksensa vuoksi. Työ voi sijaita siis muuallakin kuin Suomessa, kunhan haaste on tarpeeksi suuri ja mielenkiintoinen.

Hakijamme on työskennellyt Pohjoismaiden suurimpien nimien kanssa kaikenlaisen energiankäsittelyn ja -tuotannon parissa; kuten ydinvoiman, fuusion, öljypohjaisen ja kestävän energian. Hän etsiikin nyt uutta mielenkiintoista projektia, jossa hänen osaamistaan arvostetaan.

Hänen uskonsa nojaa kovaan työhön, strukturointiin ja tiimin rakentamiseen.

Hänen mottonsa: " Ole selkeä tavoitteiden kanssa ja joustava menetelmien kanssa."

 

Lisätietoja antaa:

Patricia Aschan arkisin klo. 9-16

Puh. 040 727 2332

S-posti: patricia.aschan@seasons.fi

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Ota yhteyttä