Haen pidempiaikaisia haasteita - kasvu, kehitys tai liiketoiminnan johtotehtävät

Yksityinen henkilö hakee kauttamme työantajaa

Loistava mahdollisuus palkata monipuolinen liiketoiminnan ammattilainen!

Häntä kiinnostaa esimerkiksi pk-yrityksen toimitusjohtajan työ, tai muut liiketoiminnan johtotehtävät.

Toimialalla ei niinkään ole väliä, sillä hakijamme osaamista voi varmasti hyödyntää useilla eri aloilla. 

Nyt sinulla olisi loistava mahdollisuus saada tiimiisi monipuolinen liiketoiminnan ammattilainen!

Jos kiinnostuit, olethan meihin yhteydessä pikimmiten, sillä tämänkaltaiset osaajat työllistyvät yleensä nopeasti.

Tiedustelut Patricia Aschan

Tämänkertainen hakijamme omaa yli 20 vuoden kokemuksen erilaisista liiketoiminnan johtotehtävistä. Hän on esimerkiksi toiminut pk-yritysten toimitusjohtajien rooleissa reilu kymmenen vuoden ajan. Pitkän ja monipuolisen uransa aikana hänelle ovat tulleet hyvin tutuiksi muun muassa kriisi- ja muutosjohtaminen. Hän on ollut mukana tekemässä yrityssaneerauksia ja auttanut yrityksiä löytämään uuden suunnan hyvällä menestyksellä.

Myynnillisyyttäkään hakijaltamme ei puutu, sillä hän on toiminut myös myyntijohtajan rooleissa ja ollut mukana kehittämässä yritysten myyntitoimintoja, sekä edistämässä yritysten kannattavuutta. Lisäksi hän on työuransa aikana muun muassa toiminut neuvonantajan roolissa, tehnyt konsultointia ja ollut mukana hallitustyöskentelyssä.

Hakijaltamme löytyy myös kansainvälinen tausta. Hän on työskennellyt uransa aikana New Yorkissa, Ateenassa ja Tallinnassa. Ulkomailla ollessaan hän hoiti yrityksen myyntiä ja markkinointia sekä toimi neuvonantajan roolissa. Hänen kielitaitonsa on suuri vahvuus, sillä hän puhuu ja ymmärtää sujuvasti suomen lisäksi englantia, saksaa ja kroatiaa. Ruotsillakin hän tulee toimeen arkielämässä.

Koulutukseltaan hakijamme on kauppatieteiden maisteri. Tutkinnon hän on suorittanut Saksassa ja opintojen pääpaino oli kansainvälisissä yrityksissä ja markkinoissa, sekä markkinoinnissa ja yritysrahoituksessa.

Tässä hakijassa yhdistyy pragmaattisuus ja analyyttisyys. Hän tekee nopeita päätöksiä, mutta kuitenkin aina analyyttisesti. Hän uskoo rakentavaan yhdessä tekemiseen ja yhteistyön kautta tuloksien saavuttamiseen. Hän tulee kaikenlaisten ihmisten kanssa toimeen ja uskoo, että avoimuudella ja suoraan puhumisella päästään pitkälle. Johtajana hän on oikeudenmukainen, suoraviivainen ja pitää sovituista asioista kiinni. Hänellä on kovia odotuksia sekä itselleen että muille, mutta ei vaadi muilta sellaista, mitä ei itse tekisi muiden mukana.

Nyt hakijamme etsii uusia haasteita! Vaikka hänellä on paljon kokemusta kriisiyhtiöiden johtamisesta, hakee hän nyt stabiilimpaa yritystä. Tämä ei kuitenkaan missään nimessä tarkoita helppoa työtä, vaan hän etsii seuraavalta työltään enemmänkin positiivisia haasteita. Kyseessä voisi olla esimerkiksi kasvuyritys, jossa olisi tarjolla pidempiaikaisia haasteita. Toimialalla ei niinkään ole väliä, sillä hakijamme osaamista voi varmasti hyödyntää useilla eri aloilla. Häntä kiinnostaa esimerkiksi pk-yrityksen toimitusjohtajan työ, tai muut liiketoiminnan johtotehtävät.

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Ota yhteyttä