Myynnin ja asiakaspalvelun ammattilainen etsii uusia haasteita!

Yksityinen henkilö hakee kauttamme työantajaa

Myynnin ja asiakaspalvelun ammattilainen etsii uusia haasteita!

Olisiko sinun yrityksessäsi tarvetta myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaiselle? Hakijamme on myynyt paljon erilaisia tuotteita ja palveluita, joten seuraava työpaikka ei ole toimialasidonnainen. Hän on avoin kuulemaan erilaisia ehdotuksia.

Jos kiinnostuit, olethan meihin yhteydessä pikimmiten, sillä tämänkaltaiset hakijat usein työllistyvät nopeasti.

Tiedustelut Patricia Aschan

Tämänkertainen hakijamme on tehnyt pitkän uran myynnin parissa. Hänen työtehtävänsä ovat vaihdelleet tuotepäällikön tehtävistä aina aluemyyntipäällikön tehtäviin. Hänelle on tullut hyvin tutuksi koko myynnin elinkaaren hoitaminen itsenäisesti alusta loppuun.

Prospektointi, asiakaskontaktoinnit, tarjousten ja sopimusten tekeminen, tapaamiset, pysyvien asiakassuhteiden luominen ja jälkimarkkinointi kaikki luonnistuvat hakijaltamme.

Tällä hetkellä hän työskentelee myyntipäällikkönä, mutta olisi nyt valmis löytämään uusia mahdollisuuksia. Hakijamme on myös toiminut pitkään yrittäjänä, joten hän omaa hyvin yrittäjämäisen toimintatavan.

Koulutukseltaan hakijamme on yo-merkonomi (ulkomaan kauppa linjana). Hän on aina ollut hyvä kielissä ja puhuu ja ymmärtää suomen kielen lisäksi englantia ja ruotsia. Venäjän kieltäkin hän on opiskellut 7 vuoden ajan ja pienellä aktivoinnilla sekin alkaisi varmasti taas sujumaan vaivattomasti.

Persoonaltaan hakijamme on omien sanojensa mukaan avoin, rehellinen ja sinnikäs. Hän kuvailee olevansa aito ja positiivinen tsemppari, joka huolehtii muista välillä enemmän kuin itsestään. Lisäksi hän on rehellinen ja tarvittaessa toimii tietynlaisena totuuden torvena.

Vapaa-ajallaan hakijamme pitää huolta kunnostaan ulkoilemalla ja sulkapalloa pelaamalla. Hän rentoutuu veden ja metsän äärellä, sekä pitää kulttuurillisuutta yllä käymällä teattereissa ja museoissa.

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Ota yhteyttä