Lakihenkilö asianajajatutkinnolla ja oikeusnotaarin pätevyydellä

Yksityinen henkilö hakee kauttamme työantajaa

Oululainen lakihenkilö valmiudessa uuteen työhön!

Hakijamme on valmis keskustelemaan uudesta työtehtävästä. Teillä on todella hyvä tilaisuus saada yrityksellenne oikeustieteellistä osaamista.

Olethan meihin nopeasti yhteydessä, sillä tämänkaltaiset osaajat työllistyvät yleensä nopeasti!

 

Tiedustelut Patricia Aschan

Nyt meillä on esittelyssä oululainen lakihenkilö!

Hakijamme on opiskellut yliopistossa ensin historiaa, kouluttautunut datanomiksi ja hiljattain valmistunut vielä oikeustieteiden maisteriksi Lapin yliopistosta.

Ennen maisteriksi valmistumistaan hän on myös suorittanut asianajajatutkinnon ja oikeusnotaarin pätevyyden. Hakijamme on siis alanvaihtaja, jolle on kuitenkin jo ehtinyt kertyä myös lakimiehen työkokemusta.

Nykyisessä työssään kehittämisasiantuntijana hankintatiimissä hakijamme on päässyt käsittelemään kanteluja, Venäjä-pakotteita, hoitanut työvoimapalvelujen hankintoja sekä tiimin sisäistä neuvontaa ja koulutusta. Tässä työssä hän on päässyt työskentelemään osana asiantuntijoiden tiimiä ja myös itse vetämään projekteja. Hakijamme on myös toiminut asiantuntijana työlupapalveluissa ja lakimiehenä johdon tuessa.

Hänen aikaisempi työkokemuksensa on julkiselta sektorilta, mutta häntä kiinnostaisi myös yksityinen puoli. Toiveissa olisi ehkä enemmän ”perus” juridiikkaan painottuva työ, mutta hän on huomannut nykyisessä työssään, että monessa asiantuntijatehtävässä työt linkittyvät aina jollain tavalla hyvään hallinto- ja työntapaan, jossa voidaan tehokkaasti hyödyntää oikeustieteen osaamista. Hän voisi siis hyvinkin soveltua moneen erilaiseen työhön, tehtäväalaan tai työpaikkaan.

Hakijallamme on erinomainen kyky omaksua uusia asioita ja taitoja; tästä todisteena esimerkiksi hänen moninaiset opintonsa. Työssä hän on erittäin yhteistyökykyinen ja tiimipelaaja, joka on kuitenkin kyvykäs myös itsenäiseen työhön.

Hakijamme puhuu suomea äidinkielenään, jonka lisäksi hänellä on erinomainen englannin kielitaito sekä hyvä ruotsin kielitaito. Työn vastapainoksi hän harrastaa liikuntaa ja käy viikoittain ruotsin kielen puhekurssilla kehittääkseen kielitaitoaan.

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Ota yhteyttä