ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Cyplop Oy

 

Cyklop Oy on Cyklop Internationalin tytäryhtiö, joka on pakkausjärjestelmien ja -materiaalien maailmanlaajuinen valmistaja ja toimittaja. Cyklop Oy toimittaa Suomessa asiakkailleen räätälöityjä pakkausjärjestelmiä sekä vakiotuotteita, kuten standardilaitteet, käsityökalut ja kulutushyödykkeet. Asiantuntijaneuvonta ja ensiluokkainen palvelu ovat asiakassuhteidemme perusta. 

Haemme tekniseen myyntiin omatoimista ja vastuullista

 

                   ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Sinulla on loistava tilaisuus tulla mukaan myyntitiimimme jäseneksi. Myyntialueesi räätälöidään asunpaikkakuntasi mukaan, esimerkiksi Pääkaupunkiseutu, Varsinais-Suomi, Satakunta tai Pohjanmaa. Halutessasi voit hoitaa koko Länsi-Suomen aluetta. Tärkein ominaisuutesi on asenne tehdä myyntiä.

 

Meillä on valmiina asiakkaita, joista pääset hyvin aloittamaan aktiivisen asiakastyön. Olet mieltänyt asiakastyön ja asiakasrajapinnassa työskentelyn olevan sinua varten.

 

Myyntityöhön kuuluvat asiakastapaamiset ovat Sinulle mieluisia, mukaan lukien digitaaliset menetelmät. Tilauksen saamisen jännitys, kilpailutilanne ja onnistumisen mahdollisuudet sytyttävät sinussa luontaisen kaupantekijän.

 

Sinua ohjaavat tavoitteellisuus ja terve tulosnälkä.  Myyntityötäsi ohjaa käytännönläheisyys ja ymmärrät tehokkaan asiakastyön mahdollisuudet markkinoilla.

 

Tapaat nykyisiä asiakkaitamme vahvistaaksesi ja kehittääksesi asiakassuhteittamme. työhösi kuuluu myös uusien asiakkaiden hankinta ja tarjouslaskenta.

 

Sinulla on mielellään kokemusta tuotannollisesta teollisuudesta, logistiikasta tai vastaavasta tehtävästä. Kaupallinen tulosnälkä ohjaa sinua saavuttamaan yrityksen johdon asettamat kasvutavoitteet.

 

Viestit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomen kielen lisäksi ainakin englannin kielellä.

 

Tiedusteluihin vastaa Harri Jyrkiäinen Jenico Oy:stä 0400 592 508.

 

Hakulomake

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Ota yhteyttä